Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζουμε το κοτόπουλο και βάζουμε σε ένα μπολ το ψαχνό. Προσθέτουμε το τυρί,το κεφαλοτύρι,την κρέμα γάλακτος,το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε το ταψί μας και βάζουμε το πρώτο φύλλο. Στην συνέχεια βάζουμε την γέμιση και από πάνω σε 4-5 σημεία βούτυρο. Στο τέλος...