Το ρεβιθάτο Στύψης του Γιάννη Πατσόπουλου

Το ρεβιθάτο Στύψης του Γιάννη Πατσόπουλου

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Χωρίζουμε τo καρέ σε 4 ίσα μέρη. Ξεκοκαλίζουμε το κάθε τέταρτο, αφήνοντας 1 κόκαλο στο καθένα από τα παϊδάκια του και το κόντρα φιλέτο. Τα σοτάρουμε σε αρωματισμένο ελαιόλαδο, θωρακίζοντάς τα καλά από όλες τις πλευρές. Τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180° C για...