Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε μαζί το γιαούρτι, το λιωμένο βούτυρο και το αυγό. Ανακατεύουμε το μείγμα με το αλεύρι στο μείγμα με το...