Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα. Ετοιμάζουμε τη "ζύμη" ανακατεύοντας όλα τα υλικά για τη ζύμη μαζί και φτιάχνοντας ένα υγρό μείγμα που μπορεί να "στέκεται" όταν το σφίξουμε στο χέρι μας. Λαδώνουμε καλά μία ταρτιέρα με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 26-28 εκ....