Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τη γέμιση Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνιστη φωτιά με το ελαιόλαδο και αφήνουμε να κάψει. Κόβουμετο φιλέτο κοτόπουλο σε πολύ μικρά κυβάκια και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε την πιπεριά σε κυβάκια, τη βάζουμε στο...