Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Φτιάχνουμε τη μαρινάτα: Σε ένα πυρέξ βάζουμε το ελαιόλαδο, όλα τα μυρωδικά, το χυμό και τη φλοίδα λεμονιού. Ανακατεύουμε και βάζουμε μέσα το σολομό. Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Σε ένα μπολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για το πανάρισμα, ανακατεύουμε...