Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Το οσομπούκο ή ossobuco στα ιταλικά (από το osso=κόκκαλο και buco=τρύπα) που στα ελληνικά δεν είναι άλλο από το μοσχαρίσιο κότσι είναι ένα πολύ εύγεστο κομμάτι κρέατος (το μεδούλι στο κόκαλο προσφέρει πάντα έξτρα νοστιμιά) που συνάμα είναι και οικονομικό (παράμετρος που δεν...