Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα κοζάκικα λουκάνικα σε λεπτές διαγώνιες φέτες και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε το συκώτι σε μικρές μπουκιές και το τοποθετείτε κα αυτό σε ένα μπολ.Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή...