Γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι

Γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι

Από την ιστοσελίδα
https://dimitrisskarmoutsos.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο.2 Ρίχνουμε το κρέας σε δόσεις και το τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας το από όλες τις πλευρές, για να το θωρακίσουμε. Μεταφέρουμε το μαγειρεμένο κρέας σε ένα πιάτο.3 Στο ίδιο σκεύος,...