Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάζουμε τις μπριζόλες στο ταψί.Τους βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις βάζουμε γύρω από τις μπριζόλες αφού έχουμε βάλει και σε αυτές αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.Βάζουμε και το σκόρδο κομμένο σε φετάκια σε διάφορα σημεία και χτυπάμε σε ένα μπολάκι,...