Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε τα μήλα από τις φλούδες και με το ειδικό εργαλείο (αποπυρηνωτής) αφαιρούμε ολόκληρο τον πυρήνα με τα κουκούτσια. Βάζουμε τα μήλα σε μια κατσαρόλα που να τα χωράει ακριβώς, σε μονή στρώση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το νερό, το οποίο θα πρέπει να τα σκεπάζει,...