Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ευχαριστούμε τις καλές μας φίλες " The fella twins" για την υπέροχη συνταγή τους!!! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Σε ένα μπολ πολτοποιούμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι, μέχρι να γίνουν πουρές. Προσθέτουμε το γάλα, το εκχύλισμα βανίλιας, το μέλι και...