Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τα φρούτα σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε στο blender μαζί με τον δυόσμο.Προσθέτουμε το γιαούρτι, το νερό και το μέλι. Χτυπάμε για 1 λεπτό και μεταφέρουμε το μείγμα σε ποτήρι. Προσθέτουμε παγάκια κι απολαμβάνουμε.