Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Απλώνουμε τον μπακαλιάρο σε ένα ταψί με λαδόκολλα Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τον κουρκουμά και την μουστάρδα Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το βάζουμε στο ταψί Περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού και με λίγο λάδι Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι το ψάρι να πάρει χρυσαφένιο...