Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και, λίγο πριν βράσει, την αδειάζουμε στην τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με έναν αβγοδάρτη ώστε να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Βήμα 2 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους με την άχνη και τα προσθέτουμε στο...