Χοιρινές μπριζόλες στη λαδόκολλα με σάλτσα πετιμεζιού

Χοιρινές μπριζόλες στη λαδόκολλα με σάλτσα πετιμεζιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Πλένετε και στεγνώνετε τις μπριζόλες με χαρτί κουζίνας. Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το άλειμμα, προσθέτοντας στο τέλος όσο νερό χρειάζεται για να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή. Αλείφετε τις μπριζόλες παντού με το μίγμα και τις βάζετε σε μπολ με καπάκι. Τις αφήνετε στο ψυγείο για 2...