Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το χωριάτικο μακαρονάκι με θαλασσινά Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές για να μαλακώσουν παραμένοντας όμως τραγανές. Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα κολοκύθια, το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να μυρίσει το σκόρδο....