Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175ο C στον αέρα. Bάζουμε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα από το πορτοκάλι και το λεμόνι, το μέλι, το αλεύρι, το βούτυρο, το τζίντζερ, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, τη ζάχαρη και τέλος το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα...