Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δροσερό και εύκολο γλύκισμα για όλη την παρέα Πλένετε τασμέουρακαι τα στραγγίζετε σεαπορροφητικό χαρτί.Αφήνετε 12σμέουρα για διακόσμηση.Για να κάνετετη μους,κτύπησε τοσμέουραμαζί με ασπράδια αυγών, τη ζάχαρηκαι το κρεμόριοσεέναμίξερστη δυνατή σκάλα για περίπου2-3λεπτά.Χτυπάμετο...