Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Χτυπήστε μαζί την ταχίνι και τη ζάχαρη σε μεγάλη ταχύτητα στο κύπελλο ενός ηλεκτρικού μιξερ μέχρι να κρεμώσουν, περίπου 5 λεπτά. Καθώς ανακατεύετε το μείγμα, πασπαλίζετε με νερό. Θα πρέπει να καταλήξει να έχει μία συνοχή φυστικοβούτυρου.Χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κουτάλι...