Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο με το λάδι και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά το κρέας από όλες τις πλευρές.Το βγάζετε με τρυπητή κουτάλα από την κατσαρόλα, χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε τα κρεμμύδια. Τα σοτάρετε για 8 λεπτά, χωρίς να τα αφήσετε να ροδοκοκκινίσουν. Τα...