Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Το προηγούμενο βράδυ μαρινάρουμε το αγριογούρουνο σ' ένα μπολ με το κόκκινο κρασί και τα δαφνόφυλλα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα κόβουμε το αγριογούρουνο σε κύβους.
Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά μαζί με το βούτυρο. Μόλις λιώσει, ρίχνουμε μπουκές αγριογούρουνου για να θωρακιστούν. Προσθέτουμε σκόρδο και κρεμμύδι ψιλοκομμένα. Μόλις σοταριστούν, πασπαλίζουμε με μισή κουταλιά του γλυκού κανέλλα, περιχύνουμε με φρεσκοτριμμένη ντομάτα, βάζουμε τον ντοματοπελτέ, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 1 ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Όταν γλασάρει η σάλτσα, το φαγητό μας είναι έτοιμο, ρίχνουμε αλατοπιπερώνουμε και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Για να φτιάξουμε τον πουρέ κάστανο βάζουμε σε μια μπασίνα τις πατάτες και τα κάστανα ψιλοκομμένα και τα πολτοποιούμε μαζί με το ελαιόλαδο. Αν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε στο σερβίρισμα, βάζουμε πουρέ σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και σε ένα πιάτο δίπλα στο κρέας κάνουμε σχεδιάκια πουρέ. Περιχύνουμε με την υπέροχη σάλτσα μας.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.