Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα. Σε μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο καλά μέχρι να μαυρίσει. Το βγάζετε και το πετάτε.Ρίχνετε το λιωμένο κρεμμύδι και το σοτάρετε και αυτό ώσπου να γυαλίσει, χωρίς όμως να πάρει χρώμα. Τουμπάρετε μέσα στην κατσαρόλα το χυμό...