Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μια συνταγή που θα σας διευκολύνει πολύ για να φτιάξετε ψωμί στο σπίτι. Το πιο εύκολο καλαμποκόψωμο και μάλιστα με δυο τρόπους! Με τον πρώτο τρόπο (με μπέικιν) παίρνουμε τελικά ψωμί με υφή κέικ, ενώ με τον δεύτερο τρόπο (με μαγιά) το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με...