Σουβλάκια λαχανικών και ντιπ γιαουρτιού με σχοινόπρασο

Σουβλάκια λαχανικών και ντιπ γιαουρτιού με σχοινόπρασο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Για το ντιπ: Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά, σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, να αναμειχθούν τα αρώματα των υλικών.Για τα σουβλάκια: Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το ξίδι, τα φρέσκα μυρωδικά, το κύμινο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Σε...