Αλμυρή τάρτα με σύκα, μαρμελάδα σύκο και κατσικίσιο τυρί

Αλμυρή τάρτα με σύκα, μαρμελάδα σύκο και κατσικίσιο τυρί

Από την ιστοσελίδα
https://dimitrisskarmoutsos.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι, το βούτυρο και το αλάτι και χτυπάμε στην πιο χαμηλή σκάλα για 5-7 λεπτά. Προσθέτουμε τον κρόκο αβγού και συνεχίζουμε να χτυπάμε.2 Καθώς το βούτυρο αρχίζει να διαλύεται, θα δούμε τη ζύμη να μοιάζει με χοντρά ψίχουλα. Όσο όμως χτυπάμε, τα...