Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε το γάλα να ζεσταθεί και προσθέτετε το τσάι του βουνού. Αφήνετε να σιγοβράσει για 2 λεπτά και προσθέτετε το βούτυρο. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και αφήνετε στην άκρη για 10 λεπτά. Στραγγίζετε το μίγμα, πετάτε τα κομμάτια του τσαγιού και αφήνετε να κρυώσει...