Ζελέ καραμέλας αρωματισμένο με ελληνικό καφέ και crumble σοκολάτας

Ζελέ καραμέλας αρωματισμένο με ελληνικό καφέ και crumble σοκολάτας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Για το crumble: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και στη συνέχεια σκορπάτε το μίγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Το ψήνετε στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου. Αφήνετε το crumble στην άκρη να κρυώσει και να γίνει...