Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Κοσκινίζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Σε μπολ και με μίξερ χειρός χτυπάμε για λίγα λεπτά το βούτυρο, να αφρατέψει. Προσθέτουμε τις δύο ζάχαρες (κρυσταλλική και μαύρη) και χτυπάμε για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και...