Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το νηστίσιμο ραβανί με καρύδα χωρίς αυγά, ανακατεύουμε πρώτα σε μπολ τα στερεά υλικά, αλεύρι, καρύδα και μπέικιν πάουντερ.Στο μίξερ με σύρμα, χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει ζάχαρη και να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε το γάλα, το ξύσμα, την βανίλια και τέλος...