Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150° C και λαδώνετε ελαφρά ή ραντίζετε με σπρέι λαδιού μια φόρμα με ελατήριο, διαμέτρου 20-23 εκ. Βήμα 2 Ύστερα, ντύνετε τη βάση της με αντικολλητική λαδόκολλα. Βήμα 3 Βάζετε τα αλεσμένα μπισκότα σε ένα μπολ, προσθέτετε τη λιωμένη μαργαρίνη...