Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τρίβω τα μπισκότα. Προσθέτω το βούτυρο και ανακατεύω με το χέρι.Βάζω σε φόρμα με τσέρκι ή σε ατομικά μπολάκια. Βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες.Χτυπάω κρέμα γάλακτος (να πήξει ελαφρώς, όχι να γίνει σαντιγί).Προσθέτω άχνη, τυρί κρέμα και ξύσμα. Χτυπάω ελάχιστα.Βάζω την κρέμα πάνω στο...