Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Δέκα ημέρες μακριά από την κουζίνα και τα μαγειρέματα, δεν ήταν “ζωή” αυτή! Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις τελικά, κανένα διάλειμμα, καμιά ξεκούραση δεν μπορεί να στο αντικαταστήσει… εκτός από την υπομονή για μία νέα κουζίνα! Αυτό ήταν το πρώτο μαγείρεμα και νιώθω...