Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βουτυρώνετε με λιωμένο βούτυρο μια φόρμα με ελατήριο διαμέτρου 20 εκ. και ντύνετε τον πάτο και τα πλευρά της με αντικολλητική λαδόκολλα. Βήμα 2 Αναμιγνύετε τα αλεσμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να υγραθούν και συμπιέζετε το μίγμα να καλύψει τον πάτο της φόρμας...