Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Μια διαφορετική συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. Μαροκινή καροτοσαλάτα με καυτερή πιπεριά και κύμινο. Η απλοϊκή αυτή σαλάτα, χαρακτηρίζει την κουζίνα του Μαρόκο και βγάζει απίστευτα αρώματα. Συνδυάστε την με ψητά κρέατα ή και ψάρια.Υλικά συνταγής750 γρ. καρότα καθαρισμένα,...