Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο ταψί (32 Χ 22 εκ. περίπου) και προθερμαίνετε το φούρνο στους 190° C. Αφήνετε το ξεπαγωμένο σπανάκι στο σουρωτήρι να στραγγίσει καλά και το στύβετε με τις παλάμες σας.Καλύπτετε εντελώς με τις μισές ροδέλες πατάτας τον πάτο του ταψιού, απλώνοντάς...