Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Σ’ ένα ευρύχωρο σκεύος ρίχνω το λάδι και το ζεσταίνω καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία (7/9). Παράλληλα, ταμπονάρω το κρέας με χαρτί κουζίνας ώστε να μην έχει υγρασία και το αλατοπιπερώνω επαρκώς κι από τις δύο πλευρές.Αφού ζεσταθεί καλά το σκεύος, προσθέτω το κρέας...