Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σ’ ένα ευρύχωρο σκεύος ρίχνω το λάδι και το ζεσταίνω καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία (7/9). Παράλληλα, ταμπονάρω το κρέας με χαρτί κουζίνας ώστε να μην έχει υγρασία και το αλατοπιπερώνω επαρκώς κι από τις δύο πλευρές.Αφού ζεσταθεί καλά το σκεύος, προσθέτω το κρέας...