Τας Κεμπάπ (μοσχαρίσιο) με Μανιτάρια και Κρασί

Τας Κεμπάπ (μοσχαρίσιο) με Μανιτάρια και Κρασί

Από την ιστοσελίδα
https://www.dailycious.gr/
Συγγραφέας
foodie
Σ’ ένα ευρύχωρο σκεύος ρίχνω το λάδι και το ζεσταίνω καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία (7/9). Παράλληλα, ταμπονάρω το κρέας με χαρτί κουζίνας ώστε να μην έχει υγρασία και το αλατοπιπερώνω επαρκώς κι από τις δύο πλευρές.Αφού ζεσταθεί καλά το σκεύος, προσθέτω το κρέας...