Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα bowl στρώνουμε λαδόκολλα και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο. Ρίχνουμε όσο αλάτι και πιπέρι επιθυμούμε, το σκόρδο, τη ρίγανη και 2 κ. σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε κάθε στήθος να είναι καλά μαριναρισμένο. Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε...