Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
169 Κοινοποιησέ το ! Share Ζαμπονοτυρόπιτα με μπεσαμέλ( 1176 ); ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:2 φύλλα έτοιμης κατεψυγμένης ζύμης (σφολιάτα) Ένα ταψί Pyrex 23×35 cm Λίγο λάδι για το κάτω μέρος του ταψιού Γέμιση:225 γρ. φέτας100 γρ. Τριμμένο τυρί Graviera (εναλλακτική: παρμεζάνα)150 γρ. Καπνιστό...