Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αλέθουμε το κέικ σε τρίμματα στο μπλέντερ και το ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το ποτό ή το χυμό και ζυμώνουμε με το φτερό.Ζεσταίνουμε ελαφρώς το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος και διαλύουμε μέσα σε αυτά το κακάο ανακατεύοντας καλά ώστε να μην υπάρχουν σβόλοι....