Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε τα υλικά για τα σουτζουκάκια σε ένα μπολ και τα ζυμώνετε καλά. Κρατάτε το μίγμα στο ψυγείο για 1 περίπου ώρα για να σφίξει.Στο μεταξύ, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ή πλατύστομη, άβαθη κατσαρόλα και μαραίνετε μέσα το κρεμμύδι και το...