Νηστίσιμος μουσακάς με μελιτζάνες και μανιτάρια

Νηστίσιμος μουσακάς με μελιτζάνες και μανιτάρια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Μουσκεύετε τις μελιτζάνες σε άφθονο κρύο αλατισμένο νερό για 15 λεπτά για να ξεπικρίσουν. Τις στραγγίζετε καλά και τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας. Τις αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνετε λίγο στο γκριλ του φούρνου μέχρι να μαλακώσουν.Ετοιμάζετε τα μανιτάρια. Τα σοτάρετε...