Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό ορεκτικό με μελιτζάνες στο φούρνο Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μακριές φέτες, τις τηγανίζουμε ελαφρώς σε ελαιόλαδο και στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε ταψί.Αναμειγνύουμε τις ντομάτες, το βασιλικό και το σκόρδο και απλώνουμε το μείγμα πάνω στις μελιτζάνες. Καλύπτουμε με...