Παστίτσιο με κεφτεδάκια και φύλλο κρούστας

Παστίτσιο με κεφτεδάκια και φύλλο κρούστας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τα κεφτεδάκια: σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το μπαγιάτικο ψωμί και το περιχύνετε με το κόκκινο κρασί. Συμπληρώνετε με λίγο νερό για να μουλιάσει καλά. Ύστερα από 10 λεπτά το στραγγίζετε και το στύβετε ελαφρά με το χέρι. Το βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τον κιμά και...