Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το ρύζι, τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τον άνηθο, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.Πλένουμε τους ανθούς, τους στραγγίζουμε και γεμίζουμε τον καθένα με το ρύζι.Γυρίζουμε τυλίγοντας τις άκρες, για να...