Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο ,και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο ,και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το...