Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τις ατομικές γλυκές πίτες, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160º C στον αέρα. Σε δυο λαμαρίνες στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.Ανoίγουμε την συσκευασία χωριάτικου φύλλου στον πάγκο. Θα χρησιμοποιήσουμε τα 2 φύλλα. Κόβουμε κάθε φύλλο σε 9 τετράγωνα κομμάτια.Ακουμπάμε...