Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα μήλα και αχλάδια με το μέλι, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Με ένα πινέλο αλείφουμε με το λάδι τα φύλλα κρούστας και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο και οριζοντίως του φύλλου τοποθετούμε τη γέμιση, πιέζοντάς τη με τα χέρια ώστε να...