Ριζότο με πορτομπέλο αρωματισμένο με εστραγκόν και κουρκουμά

Ριζότο με πορτομπέλο αρωματισμένο με εστραγκόν και κουρκουμά

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
ΟιEftihia Kokota
Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι. Όταν αρχίσει να ροδίσει ρίχνουμε τα μανιτάρια, τα φέρνω με δυο-τρεις στροφές και όταν απορροφήσουν τα υγρά τους ρίχνουμε το κρασί.Μόλις εξατμιστεί το κρασί ανακατεύομαι συνέχεια και προσθέτουμε τις 2 κούπες το ρύζι.Το...