Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι. Όταν αρχίσει να ροδίσει ρίχνουμε τα μανιτάρια, τα φέρνω με δυο-τρεις στροφές και όταν απορροφήσουν τα υγρά τους ρίχνουμε το κρασί.Μόλις εξατμιστεί το κρασί ανακατεύομαι συνέχεια και προσθέτουμε τις 2 κούπες το ρύζι.Το...