Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. Μεταφέρουμε τη λιωμένη κουβερτούρα σε χωνάκι από λαδόκολλα. Κόβουμε με το ψαλίδι μια μικρή τρύπα στην άκρη. Γεμίζουμε το χωνάκι με τη λιωμένη κουβερτούρα (η οποία έχει κρυώσει ελαφρώς) και τυλίγουμε την πάνω πλευρά του. Σε πιατέλα...